سه شنبه ۰۴ تیر ۹۸ ۱۶:۴۵ ۲۴۴ بازديد
در مقاله قبلی در مورد وردپرس و مزایا و معایب آن توضیحاتی برای شما همراهان عزیز ارائه کردیم. در این مقاله قصد داریم به بررسی تخصصی تری در این خصوص و همچنین نحوه نصب و راه اندازی وردپرس بر روی لوکال هاست جهت طراحی سایت وردپرس بپردازیم. با ما همراه باشید.
برای نصب و راه اندازی وردپرس شما می توانید به سه شیوه عمل کنید. این سه روش عبارتند از:
منبع مطلب : وب سایت رسمی مهندس امیر لطفی عمران
- نصب بر روی لوکال هاست (local host)
- نصب بر روی cpanel
- نصب بر روی direct admin
لوکال هاست چیست؟
در یک شبکه کامپیوتری لوکال هاست (localhost) به یک رایانه (حافظه) در حال اجرای یک برنامه اشاره دارد. در این شرایط کامپیوتر به عنوان یک سرور مجازی کار می کند. به این معنا که کامپیوتر یک جسم فیزیکی نیست بلکه یک سیستم است که درون آن برنامه دیگری (مثلا وردپرس) اجرا می شود. برای درک بهتر لوکال هاست را به عنوان راهی برای «تماس» با رایانه خود در زمینه شبکه در نظر بگیرید. شما در این حالت نیازی به خرید دامنه یا هاست ندارید، یعنی می توانید سایت خود را بر روی کامپیوتر خود راه اندازی کنید، مشکلات آن را رفع کنید و در صورتی که همه چیز درست بود، نسبت به خرید دامنه و هاست و ثبت دامنه خود اقدام کنید.چرا در وردپرس از لوکال هاست استفاده کنیم؟
همانطور که گفته شد، یکی از روش های نصب وردپرس و استفاده از آن، نصب بر روی لوکال هاست یا هاست محلی است. مثلا زمانی که شما google.com را در مرورگر خود تایپ می کنید، مستقیم به آن آدرس هدایت خواهید شد، این حالت در لوکال هاست بر روی کامپیوتر شما انجام می شود. در حقیقت هارد شما به عنوان میزبان یا هاست عمل کرده که به آن لوکال هاست یا هاست محلی گفته می شود.هدف از استفاده از لوکال هاست چیست؟
معمولا با این اهداف از لوکال هاست استفاده می شود:- تست سرعت: به عنوان یک مدیر شبکه، زمانی که شما قصد دارید اطمینان حاصل کنید که تمام تجهیزات و TCP / IP در وضعیت خوبی هستند می توانید با فرستادن درخواست ping به localhost یک آزمایش اتصال انجام دهید. برای مثال، اگر شما از ویندوز استفاده می کنید، می توانید خط فرمان را باز کنید و "ping localhost" یا "ping 127.0.0.1" را وارد کنید. این کار نشان می دهد که وضعیت شبکه به چه صورت است و شما می توانید بلافاصله هر گونه مشکلی را رفع کنید.
- تست وبسایت و مباحث آموزشی: در بسیاری از موارد، شما تنها قصد ارائه آموزش یا تست وبسایت خود را دارید، در این صورت نیازی به خرید هاست یا دامنه ندارید، بنابراین می توانید از لوکال هاست استفاده کنید تا هم مهارت های خود را در زمینه طراحی سایت افزایش دهید، هم به آموزش های مد نظر خود بپردازید، در عین حال مشکلات احتمالی سایت را نیز برطرف کنید و در صورتی که تمایل به ایجاد سایت خود برای دسترس عموم داشتید، اقدام به خرید هاست و دامنه کنید.
نحوه نصب وردپرس بر روی لوکال هاست:
برای نصب وردپرس در لوکال هاست معمولا از دو لوکال هاست Xampp و Wamp استفاده میکنیم. البته Xampp همه گیر تر است، بنابراین در این آموزش نیز ما از این لوکال هاست استفاده کرده ایم. پیش از شروع عملیات، آخرین نسخه از برنامه های xampp و وردپرس را دانلود کنید. سپس مانند هر نرم افزار معمول دیگری، آن را نصب کنید. (مسیر پیش فرض را در c://xamp قرار دهید. پس از نصب برنامه، آن را باز کرده و زبان انگلیسی انتخاب کنید، سپس در صفحه پیش رو دکمه Start را فشار داده و گزینه هایApache و MySQL، را جهت نصب وردپرس فعال کنید. در این حین اگر اجازه دسترسی از شما پرسیده شد، Allow Access را انتخاب کنید.منبع مطلب : وب سایت رسمی مهندس امیر لطفی عمران
- ۰ ۰
- ۰ نظر